tantra

16.02.2014 20:48

Oživte svoj sexuálny život tantrickou masážou

 

Zmyselná a jemná masáž vás nielen naplní vzrušením a nehou ale zároveň vo vašom vzťahu otvorí priestor pre nové zážitky a skúsenosti.

Hoci existuje množstvo techník tantrickej masáže, jedno majú spoločné – ide o veľmi jemný rituál, ktorý by mal telo maséra i masírovaného naplniť energiou a vzrušením. Cieľom dotykov, ktoré sa nevyhýbajú ani “joni” (vagína) a “lingamu” (penis), však nie je vyvrcholenie alebo sexuálny styk, ale prijatie seba samého, svojho tela a vzrušenia. Tantrická masáž prebúdza v človeku netušené pocity bezpečia a lásky.

Masáž joni a lingamu

Vrcholom tantrickej masáže je masáž intímnych partií, joni alebo lingamu. Je to veľmi delikátna a jemná záležitosť. Cielom tantrickej masáže nie je dosiahnutie orgazmu –a vyvrcholenie berte iba ako „bonus“.

Milovanie na záver?

Milovanie nie je súčasťou tantrickej masáže, pretože pri ňom je potrebné nielen dostávať ale aj dávať a venovať sa partnerovi, čo znamená, že nemôžete naplno prežiť svoje vlastné pocity a ponoriť sa do meditácie. No to neznamená, že po skončení masáže nemôžete svoje vzrušenie premeniť na milostný akt. Koniec koncov, tantra je najmä o prirodzenosti a sex je predsa tou najprirodzenejšou činnosťou na svete. ...