O mne

16.02.2014 22:14

 

 

Som skúsená, príjemná, zrelá 176/67, štíhla, vysoká, zmyselná a sympatická profesionálna masérka s niekoľko ročnou praxou, ktorá miluje vášeň, nehu a hranie sa s mužským telom.

Rada Vás privítam u seba na súkromí v čistom, luxusnom byte s klimatizáciou, kde nájdete kľud, uvoľnenie, relaxáciu, očistu tela a ducha. Už pri vstupe do miestnosti Vás uvíta príjemná atmosféra, relaxačná hudba a jemná vôňa prírodných esencií, ktorá spolu s masážou navodí pocit uvoľnenia a pohody. Ponúkam  odbornosť, porozumenie, srdečný a ľudský prístup aj pozitívnu energiu, ktorou dýcha celý priestor. To, čo ponúkam, robím s chuťou a s radosťou, preto sa pri mojich masážach budete cítiť príjemne a uvoľnene. Všetky predsudky a nahromadený stres pôjdu bokom, a Vy sa po masáži budete cítiť ako znovuzrodení.

 

  • Certifikáty mám na : tantrická masáž, klasická masáž, masáž s lávovými kameňmi, indická masáž hlavy a tváre, reflexná masáž chodidiel, bankovanie, havajská masáž Lomi-Lomi, meridianová masáž, ajurvedská masáž, thajská olejová masáž, medová masáž, myofascialna masáž