Ako to má najradšej? Obľúbená poloha o ňom všeličo prezradí!

16.02.2014 20:32

Sexuálne polohy nie je možné spočítať ani na dvoch rukách. Zo všetkých možných aj nemožných, má každý muž tú svoju "naj". Poloha, ktorú má najradšej, o ňom prezradí viac, ako si myslíte! Zistite o svojom miláčikovi niečo, čo ste doteraz nevedeli.

 

Muži radi, pri sexuálnom styku, striedajú rôzne polohy. Misionár, na psíčka, po stojačky. Sexuálnych polôh je naozaj veľa. Ktorá je jeho obľúbená?

Misionár

Misionárska poloha patrí medzi tie klasické. Žena leží na chrbte a nevyvíja prílišnú aktivitu. Všetka „robota“ ostáva na mužovi. Ide o aktívneho jedinca, ktorý má rád všetko pod kontrolou. Správa sa ochranársky a chce sa o svoju rodinu postarať. Vo svojom živote nerád riskuje a drží sa zaužívaných pravidiel.

Na psíčka

Milovníci tejto polohy bývajú zväčša dominantnejší. Tvrdšie praktiky im nie sú cudzie a záleží im na ženskom uspokojení. Zadok je ich obľúbenou časťou ženského tela. Ten si najviac vychutnajú práve v tejto polohe, kde ho majú neustále na očiach a môžu sa ho kedykoľvek dotknúť, prípadne „vytrestať“ partnerku. V tejto pozícií nie je žena schopná takmer žiadneho pohybu. Nevie partnera objať, pobozkať, ani sa na neho pozrieť, čo hovorí o tom, že títo muži majú radi všetko pod kontrolou.
Túto polohu oceňujú aj ženy, pretože je pri nej priestor aj na stimuláciu klitorisu a hladenie pŕs.

Na koníka

Miluje, keď je žena hore. Necháva sa viesť, ako v sexe, tak aj v živote. Podľa odborníkov, sú chlapi obľubujúci túto polohu zvyknutí, že dostanú vždy to, čo chcú. Muži sex prežívajú aj očami. Radi sa pozerajú a práve v tejto polohe majú najlepší výhľad na svoju partnerku, čím si doprajú ešte väčšie potešenie.

Po stojačky

Táto poloha je fyzicky náročnejšia. Patrí medzi obľúbené u mužov, ktorí si v živote idú tvrdo za svojím. Nevadí im, že táto poloha je menej pohodlná. Sú to vášniví milenci, ktorí vám doprajú rýchlovky na najrôznejších miestach. Nemajú radi obmedzovanie, ani dlhodobejšie vzťahy. Ak si ho už nejaká slečna uloví, musí byť pripravená na to, že si bude robiť to, čo bude práve chcieť.

Lyžičky

Ležíte na rovnakom boku , žena vpredu, muž za ňou. Ak je práve toto jeho obľúbená poloha, je to dobré znamenie. V rebríčku hodnôt je na prvom mieste partnerský vzťah. Pri tejto polohe sa vynikajúco dokáže venovať orgazmu partnerky. Rukami dočiahne rovnako dobre na prsia, aj na klitoris. Teší sa, ak ženu privedie k orgazmu. Tak isto sa chce o partnerku starať aj v živote, nielen v posteli.